Playshop 2022

Jak zlepšit svoji kreativitu pro vymýšlení nových užitečných věcí? A jak podpořit hravost ostatních lidí  k posunutí tohoto světa o kousek dál k lepší budoucnosti a větší  radosti ze života?

Hravost, tvořivost, schopnost improvizace a radost z objevování nového je přirozená každému člověku v jakémkoliv věku. Jenom na to hodně lidí s přibývajícím věkem a zvyšujícím se pocitem vlastní důležitosti trošku zapomíná. Proč zapomíná? Protože když tvoříte, učíte se a zkoušíte něco nového, tak děláte často chyby. A to je přeci průšvih, v dospělosti dělat chyby, co tomu řekne vaše ego?

Nebo to takový průšvih není? Pokud to pro vás průšvihem, pojďme to zkusit.

Playshop je workshop, na kterém v sobě pomocí  miniprojektů a kraťoučkých her probudíte vlastní hravost. Dozvíte se základní principy designového a kreativního myšlení. Budeme se bavit o vašich VÁŠNÍCH a HODNOTÁCH. Ty potom navážeme na klasickou Disneyho triádu CO, JAK a PROČ. Na závěr si sestavíte AKČNÍ  PLÁN k dosažení  vašeho ZÁMĚRU a skočíte do toho rovnýma nohama.

O lektorovi

Martin vymýšlí  zážitkové vzdělávací hry. Založil společnost Playady, kde ve spolupráci s Adamem Plháčkem vyvíjí  mimo jiné  interaktivního herně-vzdělávacího robota. Ten zažil asi poslední  největší úspěch jako průvodce na výstavě ROBOT2020 v Technickém muzeu v Brně. Martin od roku 2011 působí  na VŠE v Praze jako externí učitel. Při výuce podporuje u studentů zejména kreativitu a inovativní myšlení.